Bushtarion Forums  

Go Back   Bushtarion Forums > Bushtarion Related > Help and Support

Reply
 
Thread Tools
Old 17-07-2008, 02:50 PM   #1
roger rabbit
Harvester
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 116
roger rabbit is an unknown quantity at this point
Default AHQ! hack bug?

Not sure if this is right place to post but when haxing AHQ!Blackbriar i get:

System haA9HHaZ2saMamkE6EeP4RNWm5xqApDssful -- ERR --
Staff
HQ Private [uQWDU21,225] HQ Officer [WR6tT3795]
HQ Attack Dog [48ZvG80] HQ Humvee [D86aZN757]
HQ Challenger 2 [EPhsnH293,112] Sandbag Gun Nest [BJGUua234]
Concrete Gun Nest [tRpBh8751] Watch Tower [WNqSYs673]

you see same thing when you spy it too.

just worth mentioning...

oh...and it does not show up for other HQs, only seems to be present for Blackbriar.
roger rabbit is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2008, 03:17 PM   #2
Welshie
Harvester
 
Join Date: Dec 2007
Location: Grenoble, France
Posts: 114
Welshie is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to Welshie
Default Re: AHQ! hack bug?

They have developed the Data Scrambler development at their HQ.
Welshie is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2008, 03:52 PM   #3
Nitrous
Head Gardener
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 436
Nitrous is an unknown quantity at this point
Default Re: AHQ! hack bug?

It's mainly because you hacked a AHQ that you shouldn't have.
__________________
R23 Protest; R24 No_Credits; R26 RedTube; R27 Blackbriar; R28 Toxoplasmosis; R29 Exitlude; R30 Chance; R31 Enmity|Old Farts; R32 Spit 'N Swallow (Leader); R33 Not On My Watch; R34-35 "Quit" R36 History/Comeuppance
Nitrous is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2008, 04:45 PM   #4
roger rabbit
Harvester
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 116
roger rabbit is an unknown quantity at this point
Default Re: AHQ! hack bug?

Quote:
Originally Posted by Welshie
They have developed the Data Scrambler development at their HQ.
ah coolio! tanks mucho!

expensive dev too it seems.
roger rabbit is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2008, 09:10 AM   #5
No-Dachi
Official Helper
Garden Designer
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oslo, Norway
Posts: 906
No-Dachi has started the journey down Repute Road
Send a message via MSN to No-Dachi
Default Re: AHQ! hack bug?

Quote:
Originally Posted by roger rabbit
ah coolio! tanks mucho!

expensive dev too it seems.
Indeed. And not really worth it as it stands. The HQ units are too ineffective to be of any use, and it's too easy to probe a HQ to see which members are defending it. No need to spy the HQ itself.
__________________
Audentes Fortuna Iuvat
No-Dachi is offline   Reply With Quote
Old 18-07-2008, 04:58 PM   #6
Twigley
Hydroponics Developer
 
Twigley's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: UK
Posts: 2,586
Twigley is starting to catch people's eyesTwigley is starting to catch people's eyesTwigley is starting to catch people's eyes
Default Re: AHQ! hack bug?

Don't hack our clowns >:/
Twigley is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2008, 09:08 PM   #7
Intense
Pruner
 
Intense's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Belgium
Posts: 58
Intense is an unknown quantity at this point
Default Re: AHQ! hack bug?

Quote:
Originally Posted by No-Dachi
Indeed. And not really worth it as it stands. The HQ units are too ineffective to be of any use, and it's too easy to probe a HQ to see which members are defending it. No need to spy the HQ itself.
Everyone in BB would disagree on this one I think =D
__________________
R32 - Spit 'n Swallow (Leader)
R31 - Second To None (Leaders' monkey)
R29 - Exitlude
R28 - Toxoplasmosis
R27 - Blackbriar (CO)
R26 - RedTube
...
R11 - ShadowSyndicate
R10 - HowlingRain (CO)
R9 - DarkAngels (MO)
Intense is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2008, 09:36 PM   #8
Nitrous
Head Gardener
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 436
Nitrous is an unknown quantity at this point
Default Re: AHQ! hack bug?

Quote:
Originally Posted by Intense
Quote:
Originally Posted by No-Dachi
Indeed. And not really worth it as it stands. The HQ units are too ineffective to be of any use, and it's too easy to probe a HQ to see which members are defending it. No need to spy the HQ itself.
Everyone in BB would disagree on this one I think =D
Agreed
__________________
R23 Protest; R24 No_Credits; R26 RedTube; R27 Blackbriar; R28 Toxoplasmosis; R29 Exitlude; R30 Chance; R31 Enmity|Old Farts; R32 Spit 'N Swallow (Leader); R33 Not On My Watch; R34-35 "Quit" R36 History/Comeuppance
Nitrous is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2008, 11:53 PM   #9
Martin
Super Moderator
Garden Designer
 
Martin's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 974
Martin has travelled far down Repute RoadMartin has travelled far down Repute Road
Default Re: AHQ! hack bug?

Your money to waste
Martin is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2008, 12:21 AM   #10
DR4545
Pruner
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 96
DR4545 is an unknown quantity at this point
Default Re: AHQ! hack bug?

If you decide to get Satellites anyway (to see ETA 6), it's not as much of a waste.
DR4545 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2008, 07:52 PM   #11
f0xx
Landscape Designer
 
f0xx's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Plovdiv/Bulgaria
Posts: 2,181
f0xx has started the journey down Repute Road
Default Re: AHQ! hack bug?

Oh yes, ETA 6 view. Get it, so I can rush even the players who I have +2 ETA mod on

If I cba that is.
__________________
'Legends play by their own rules.'
Player pictures (HoS)!
f0xx is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2008, 07:51 AM   #12
No-Dachi
Official Helper
Garden Designer
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oslo, Norway
Posts: 906
No-Dachi has started the journey down Repute Road
Send a message via MSN to No-Dachi
Default Re: AHQ! hack bug?

Quote:
Originally Posted by DR4545
If you decide to get Satellites anyway (to see ETA 6), it's not as much of a waste.
That depends on what you need. Eta 6 gives you more time to plan defence if you're facing large amount of incoming for certain annoying top ranked players. However, it also gives you a disadvantage when it comes to stealth incoming. Without satelite you know that whatever stealth incoming is at least eta 5 or less.

But if you've got the money, and are active/contactable enough I suppose satellite could be worth it.
__________________
Audentes Fortuna Iuvat
No-Dachi is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2008, 03:22 AM   #13
Twigley
Hydroponics Developer
 
Twigley's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: UK
Posts: 2,586
Twigley is starting to catch people's eyesTwigley is starting to catch people's eyesTwigley is starting to catch people's eyes
Default Re: AHQ! hack bug?

We got it for FUN.
Because we CAN.

CLOWNS FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!
Twigley is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2008, 03:42 PM   #14
LAFiN
Tree Surgeon
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 695
LAFiN has travelled far down Repute RoadLAFiN has travelled far down Repute Road
Default Re: AHQ! hack bug?

Also, as noted from rounds past, alliance developments give more alliance points.
LAFiN is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2008, 07:06 AM   #15
BlackWolf
Landscape Designer
 
BlackWolf's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Lappeenranta, Finland (Wolf territory)
Posts: 1,271
BlackWolf has started the journey down Repute Road
Default Re: AHQ! hack bug?

Quote:
Originally Posted by LAFiN
Also, as noted from rounds past, alliance developments give more alliance points.
Ohh shut up... how am i supposed to be winning rounds with my alliance(s) if you give all my secrets away?
__________________
BlackWolf is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   Bushtarion Forums > Bushtarion Related > Help and Support

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:01 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.